Rólunk

A Napraforgó Gyermekdivat 15 éve működik. Üzletünk a Pólus Centerben, a Mammutban, és az AsiaCenterben volt található. Üzletünk átmenetileg zárva tart, de széles kínálattal várunk az interneten továbbra is!

Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy folyamatosan alkalmazkodjunk a gyerekdivat változásaihoz és azonnal reagáljunk a vásárlók igényeire. Éppen ezért kollekcióink állandó rendszerességgel készülnek. Az egyedi tervezésű és kivitelezésű termékek mellett ismert külföldi divatmárkák kreációi kerülnek polcainkra.

A Napraforgó Gyermekdivat nem csak a környék vásárlói körében népszerű. Törzsvevőink rendszeresen látogatnak minket a főváros távolabbi kerületeiből, sőt, vidékről is. Örömünkre szolgál, hogy sikerült kialakítanunk egy olyan minőségi, különleges termékkört, amelyet máshol nem találhat meg a vásárló - ilyenek például exkluzív ünneplő ruháink, változatos kiegészítőnk vagy szezonális utcai darabjaink.

Azt szeretnénk, hogy ne csak a szülők, hanem a gyermekek is elégedettek legyen a választott ruhákkal, ezért mi nagyon figyelünk a kicsik véleményére is. 

Böngéssz kínálatunkban, melyet folyamatosan bővítünk, hogy a lehető legtöbb igényt ki tudjuk elégíteni vásárlóink számára!